Počet záznamov: 1  

Možnosti  vývoja  trhu tradičných a regionálnych potravín na Slovensku

  1. SYS0203272
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20161212105746.1
    035
      
    $a d319bbde-7eed-4c6b-82c5-7b19927b275f
    100
      
    $a 20150610d2015łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Možnosti  vývoja  trhu tradičných a regionálnych potravín na Slovensku $e bakalárska práca $f Barbara Zsigraiová $g školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová
    210
      
    $a Bratislava $d 2015
    215
      
    $a 64 s.
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0059489 $a Zsigraiová $b Barbara $4 070
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $f 1978- $4 727
    712
    02
    $3 eu_un_auth*0000953 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20150610 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.