Počet záznamov: 1  

Podpora regionálnych potravín a ich dopad na regionálny rozvoj BSK

  1. Názov Podpora regionálnych potravín a ich dopad na regionálny rozvoj BSK : bakalárska práca
    Autorské údajeVeronika Šupolová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová
    Autor Šupolová Veronika
    Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant))
    Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru
    Vydavateľské údajeBratislava, 2015. - 60 s.
    Druh dokumentupráce záverečné bakalárske (Bc.)
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Báza dátZÁVEREČNÉ PRÁCE
    Signatúra887100

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Príloha537.1 KBz IP adresy EU po prihlásení
    Elektronická verzia práce1.8 MBz IP adresy EU po prihlásení

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.