Počet záznamov: 1  

Falšovanie potravín v oblasti výroby a distribúcie

  1. Názov Falšovanie potravín v oblasti výroby a distribúcie
    Autorské údajePaulína Krnáčová, Peter Drábik
    Autor Krnáčová Paulína EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Spoluautori Drábik Peter EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF
    Zdrojový dokument Podpora inovácií v distribučných procesoch prostredníctvom zavádzania moderných technológií a optimalizácie logistických činností so zameraním na zníženie záťaže životného prostredia a na zvyšovanie kvality života : zborník vedeckých statí z riešenia vedeckého projektu VEGA 1/0134/14. S. 127-144. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015 / Daňo Ferdinand ; Pajtinková - Bartáková Gabriela ; Žák Štefan. ISBN 978-80-225-4157-2
    Výstup z projektu VEGA 1/0134/14 Podpora inovácií v distribučných procesoch prostredníctvom zavádzania moderných technológií a optimalizácie logistických činností so zameraním na zníženie záťaže životného prostredia a na zvyšovanie kvality života
    PoznámkyVEGA 1/0134/14
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 663/664 - Potravinárstvo
    Heslá priemysel potravinársky * kontrola výroby * kvalita potravín * podvody * bezpečnosť potravinová * ochrana spotrebiteľa * distribúcia * legislatíva
    AnotáciaProblém falšovania a podvodov s potravinami. Motívy prečo k falšovaniu potravín dochádza. Základné spôsoby falšovania potravín a opatrenia v boji proti ich falšovaniu. Zvyšovanie informovanosti prostredníctvom príkladov z praxe.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE15 01498-011, originál dokumentu

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.