Počet záznamov: 1
Falšovanie potravín v oblasti výroby a distribúcie
Názov Falšovanie potravín v oblasti výroby a distribúcie Autorské údaje Paulína Krnáčová, Peter Drábik Autor Krnáčová Paulína EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Spoluautori Drábik Peter EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Zdrojový dokument Podpora inovácií v distribučných procesoch prostredníctvom zavádzania moderných technológií a optimalizácie logistických činností so zameraním na zníženie záťaže životného prostredia a na zvyšovanie kvality života : zborník vedeckých statí z riešenia vedeckého projektu VEGA 1/0134/14. S. 127-144. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015 / Daňo Ferdinand ; Pajtinková - Bartáková Gabriela ; Žák Štefan. ISBN 978-80-225-4157-2 Výstup z projektu VEGA 1/0134/14 Podpora inovácií v distribučných procesoch prostredníctvom zavádzania moderných technológií a optimalizácie logistických činností so zameraním na zníženie záťaže životného prostredia a na zvyšovanie kvality života
Poznámky VEGA 1/0134/14 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 663/664 - Potravinárstvo Heslá priemysel potravinársky * kontrola výroby * kvalita potravín * podvody * bezpečnosť potravinová * ochrana spotrebiteľa * distribúcia * legislatíva Anotácia Problém falšovania a podvodov s potravinami. Motívy prečo k falšovaniu potravín dochádza. Základné spôsoby falšovania potravín a opatrenia v boji proti ich falšovaniu. Zvyšovanie informovanosti prostredníctvom príkladov z praxe. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E15 01498-011, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1