Počet záznamov: 1
Návrh riešení pre minimalizáciu plytvania potravinami
Názov Návrh riešení pre minimalizáciu plytvania potravinami Súbežný názov Proposal of solutions to minimize food waste Autorské údaje Ingrid Potisková Autor Potisková Ingrid EUBOBFKIO - Katedra informatiky obchodných firiem OBF - zrušená Zdrojový dokument Inovácie v podnikateľskom prostredí 2015 : zborník vedeckých statí. S. 86-91 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015 / Dudeková Alena ; Hlavatý Ivan ; Knošková Ľubica ; Leščáková Martina. ISBN 978-80-225-4224-1 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 658.56 - Kontrola akosti. Hospodárenie s nástrojmi. Hospodárenie s materiálom, surovinami a výrobkami Heslá potraviny * spotreba potravín * produkcia * odpad * hospodárenie s výrobkami * hospodárenie so surovinami * hospodárenie s materiálom Anotácia Európsky parlament vyzval na uskutočnenie okamžitých kolektívnych opatrení zameraných na zníženie potravinového odpadu o polovicu do roku 2025. Hľadanie spôsobov ako zastaviť trend plytvania s potravinami. Zníženie množstva potravinového odpadu v programe orgánov EÚ. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E15 01720-015, originál dokumentu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 188.5 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1