Počet záznamov: 1
Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny
SYS 0222574 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20220725111441.9 100 $a 20160928a2016łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Kvalitné, zdravé a funkčné potraviny $f Katarína Fašiangová 330 $a Kvalita každej potraviny je definovaná súborom charakteristických vlastností. Funkčné potraviny podľa ILSI (International Life Science Institute) a čo znamená termín funkčnosť potravín. Zmeny v potravinárskych technológiách. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0222393 $1 011 $a 1337-9798 $1 200 1 $a Goodwill $e magazín o ekonomike, biznise a spoločnosti $v Roč. 8, č. September-Október (2016), s. 65 $1 210 $a Bratislava $c Goodwill $d 2016 610 1-
$9 eu_un_auth*0041174 $a priemysel potravinársky 610 1-
$9 eu_un_auth*h0006435 $a technológie nové 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001869 $a dozor potravinový 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004571 $a potravinárstvo 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007244 $a výživa 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007461 $a zdravie 675 $a 338.439 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000168 $x Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy 700 -1
$3 eu_un_auth*0064484 $a Fašiangová $b Katarína $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20160928 $g AACR2
Počet záznamov: 1