Počet záznamov: 1
Preferencie spotrebiteľov a ich vnímanie kvality pekárskych výrobkov
Názov Preferencie spotrebiteľov a ich vnímanie kvality pekárskych výrobkov : bakalárska práca Autorské údaje Karin Tokovicsová, školiteľ: Paulína Krnáčová Autor Tokovicsová Karin Ďalší autori Krnáčová Paulína (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Vydavateľské údaje Bratislava, 2019. - 42 s. Druh dokumentu práce záverečné bakalárske (Bc.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 908169
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 1.1 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1