Počet záznamov: 1
Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study
SYS 0303281 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20240731104137.8 100 $a 20240731a2024łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a eng $d eng 102 $a SK 200 1-
$a Product Innovation in a Hotel Restaurant: a Customer Research Case Study $f Pavlína Pellešová, Klára Václavínková, Patrik Kajzar, Miroslava Kostková 330 $a Cieľom tohto príspevku je prezentovať prípadovú štúdiu hotelovej reštaurácie zameranú na inováciu produktov. Metódy použité v prípadovej štúdii sú dotazníkový prieskum, pozorovanie a firemná analýza. Hlavným výstupom sú odporúčania na inovácie v jedálnom lístku reštaurácie. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0303207 $1 011 $a 2453-9988 $1 200 1 $a Ekonomika cestovného ruchu a podnikanie $b elektronický zdroj $e vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave $e cestovný ruch - všeobecná ekonomika - obchod - služby - podnikanie - regionálny rozvoj $d The Economy of Tourism and Entrepreneurship: Scientific Journal $v Roč. 16, č. 1 (2024), s. 75-85 $1 210 $a Bratislava $c Katedra služieb a cestovného ruchu OBF EU $d 2024 541 1-
$a Inovácia produktov v hotelovej reštaurácii: prípadová štúdia zákazníckeho výskumu 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002368 $a hotelierstvo 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002488 $a inovácia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007368 $a zákazníci 700 -1
$3 eu_un_auth*0001056 $a Pellešová $b Pavlína $4 070 701 -1
$3 eu_un_auth*0092781 $a Václavínková $b Klára $4 070 701 -1
$3 eu_un_auth*0069192 $a Kajzar $b Patrik $4 070 701 -1
$3 eu_un_auth*0011286 $a Kostková $b Miroslava $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20240731 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1