Počet záznamov: 1  

Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy

  1. Názov Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy
    Preklad názvuVybrané aspekty preferencií a úrovne vedomostí študentov cestovného ruchu v odbore gastronómia
    Autorské údajeRadúz Dula, Roman Lacko
    Autor Dula Radúz EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF
    Spoluautori Lacko Roman EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF
    Zdrojový dokument Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 17, č. 3 (2024), s. 164-175. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2024. ISSN 1339-3081
    PoznámkyKEGA 020EU-4/2024. - VEGA 1/0271/23
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Heslá gastronómia * dotazníky * vyučovanie * výučba vedecká * ruch cestovný
    AnotáciaVyhodnotenie všeobecných znalostí v oblasti gastronómie medzi vysokoškolskými študentmi, študujúcimi odbor obchod a služby v cestovnom ruchu.
    Kategória EPCVedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE24 00659-003, kópia plného textu
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2024: 3

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    PDF zabezpečené607.1 KBdostupné po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.