Počet záznamov: 1
Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy
Názov Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy Preklad názvu Vybrané aspekty preferencií a úrovne vedomostí študentov cestovného ruchu v odbore gastronómia Autorské údaje Radúz Dula, Roman Lacko Autor Dula Radúz EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF Spoluautori Lacko Roman EUBOBFKCR - Katedra cestovného ruchu OBF Zdrojový dokument Studia commercialia Bratislavensia : Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 17, č. 3 (2024), s. 164-175. - Bratislava : Ekonomická univerzita v Bratislave, 2024. ISSN 1339-3081 Poznámky KEGA 020EU-4/2024. - VEGA 1/0271/23 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Slovenská republika Heslá gastronómia * dotazníky * vyučovanie * výučba vedecká * ruch cestovný Anotácia Vyhodnotenie všeobecných znalostí v oblasti gastronómie medzi vysokoškolskými študentmi, študujúcimi odbor obchod a služby v cestovnom ruchu. Kategória EPC Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E24 00659-003, kópia plného textu Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2024: 3
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 607.1 KB dostupné po prihlásení článok
Počet záznamov: 1