- Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Stu…
Počet záznamov: 1  

Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy

  1. SYS0306658
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^---450-
    005
      
    20250128121838.2
    035
      
    $a 1288136 $2 CREPC2
    100
      
    $a 20250128a2024łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a eng $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Selected Aspects of Preferences and Level of Knowledge of Tourism Students in the Field of Gastronomy $f Radúz Dula, Roman Lacko
    301
      
    $a KEGA 020EU-4/2024
    301
      
    $a VEGA 1/0271/23
    330
      
    $a Vyhodnotenie všeobecných znalostí v oblasti gastronómie medzi vysokoškolskými študentmi, študujúcimi odbor obchod a služby v cestovnom ruchu.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0306651 $1 011 $a 1339-3081 $1 200 1 $a Studia commercialia Bratislavensia $b elektronický zdroj $e Scientific Journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava $e vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave $v Roč. 17, č. 3 (2024), s. 164-175 $1 210 $a Bratislava $c Ekonomická univerzita v Bratislave $d 2024
    541
    1-
    $a Vybrané aspekty preferencií a úrovne vedomostí študentov cestovného ruchu v odbore gastronómia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001857 $a dotazníky
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007044 $a vyučovanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007220 $a výučba vedecká
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0005574 $a ruch cestovný
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0087388 $a Dula $b Radúz $p EUBOBFKCR $4 070 $9 50 $f 1979- $T Katedra cestovného ruchu OBF
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0053542 $a Lacko $b Roman $p EUBOBFKCR $4 070 $9 50 $f 1988- $T Katedra cestovného ruchu OBF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20250128 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.