Počet záznamov: 1
Principles of food, beverage, and labor cost controls
Názov Principles of food, beverage, and labor cost controls Autorské údaje Paul R. Dittmer, Gerald G. Griffin Autor Dittmer Paul R. Spoluautori Griffin Gerald G. Vydavateľské údaje New York : John Wiley and Sons , 1999. - 577 s. Vydanie 6. ed. ISBN 0-471-29325-3 Druh dokumentu odborné publikácie Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Spojené štáty Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá hotelierstvo * hotely * reštaurácie * potraviny * príprava jedál * kontrola cenová * náklady prevádzkové * náklady a ceny Báza dát KNIHY Počet ex. 1, z toho voľných 0, prezenčne 1 Signatúra 777990
kniha
Signatúra Lokácia Dislokácia Info 777990 SEK Všeobecná študovňa len prezenčne
Počet záznamov: 1