Počet záznamov: 1  

Bacillus cereus v pasterizovanom mlieku a jeho trvanlivosť

  1. Názov Bacillus cereus v pasterizovanom mlieku a jeho trvanlivosť
    Autorské údajeFridrich Görner, Ľubomír Valík
    Autor Görner Fridrich
    Spoluautori Valík Ľubomír
    Zdrojový dokument Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 4 (október - december 2000), s. 75-76. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 636/639 - Chov zvierat. Produkty domácich zvierat a zveriny. Poľovníctvo. Rybárstvo
    Heslá mlieko * ochrana zdravia * výroba * spotrebitelia * spotreba obyvateľstva
    AnotáciaZvyšovanie nárokov a požiadavky na trvanlivosť konzumného pasterizovaného mlieka. Súčasný stav pasterizovaného mlieka. Dôvody zvyšovania požiadavok na chladenie mlieka.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2000: 1-4

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.