Počet záznamov: 1
Sladidlá a ich využitie v potravinárstve a nápojovom priemysle
Názov Sladidlá a ich využitie v potravinárstve a nápojovom priemysle Preklad názvu Sweeteners and their Use in the Food and Beverage Industry Autorské údaje Ján Durec, Dagmar Kozelová, Martina Fikselová Autor Durec Ján Spoluautori Kozelová Dagmar Fikselová Martina Zdrojový dokument Journal of tourism, hospitality and commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. Roč. 9, č. 2 (2018), s. 37-44. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2018. ISSN 1804-3836 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Česká republika Heslá nápoje nealkoholické * cukor * potravinárstvo * gastronómia * zdravie * choroby civilizačné Anotácia Charakteristika sladidiel ako prídavných látok, ich rozdelenie, prírodné a umelé sladidlá. Vplyv sacharidov na stúpajúci výskyt civilizačných ochorení. Využívanie alternatívnych sladidiel v nápojovom priemysle. Používanie prírodných sladidiel v domácnostiach. Problematika tzv. funkčných nápojov a výživových tvrdení, gastronómii a potravín nového typu. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Zväzky 2018: 1-2
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 504.9 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1