Počet záznamov: 1  

Národná gastronómia ako súčasť valorizácie makroprostredia cestovného ruchu v Slovenskej republike

  1. Názov Národná gastronómia ako súčasť valorizácie makroprostredia cestovného ruchu v Slovenskej republike
    Autorské údajeaut. Peter Trefil
    Autor Trefil Peter EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Zborník výsledkov výskumu Katedry služieb a cestovného ruchu Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity projektov VEGA a inštitucionálnych projektov. S. 238-242. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2003 ; Ekonomická univerzita v Bratislave. ISBN 80-225-1773-9
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu
    Heslá ruch cestovný * Slovensko * gastronómia * projekty
    AnotáciaStručné vysvetlenie pojmu gastronómia, význam a miesto gastronómie v ponuke cestovného ruchu. Slabé využívanie slovenskej gastronómie v ponuke produktu cestovného ruchu SR.Možnosť valorizácie makroprostredia cestovného ruchu i využitím gastronómie u nás. Zostavenie vzorových menu. Príspevok z riešenia Projektu VEGA č. 1/7707/20.
    Báza dátČLÁNKY

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.