Počet záznamov: 1
Bezpečnosť potravín v norme ISO 22000
SYS 0041523 LBL 01772naa$$2200301$$$450$ 005 20230511073100.5 100 $a 20060428a2006łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Bezpečnosť potravín v norme ISO 22000 $f Jozef Kerekréty 330 $a Uplatňovanie slovenskej technickej normy STN EN ISO 22000, ktorá je dobrovoľným odporúčaním pre všetky typy organizácií, ktoré vykonávajú podnikanie súvisiace s potravinami alebo krmivami. Predmetom normy sú požiadavky na systém manažérstva zameraného na najdôležitejšiu stránku kvality potravín - na ich bezpečnosť. Bezpečnosť potravín, zdravotná neškodnosť, nie bezpečné potraviny a potravinová bezpečnosť. Porovnanie nariadenia Európskeho parlamentu o hygiene potravín s normou ISO 22000. Privátne normy pre výrobu potravín pod maloobchodnou značkou reťazca. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0109616 $1 011 $a 1335-5511 $1 200 1 $a Normalizácia $e odborný časopis pre technickú normalizáciu $v Roč. 12, č. 1 (január-marec 2006), s. 18-22 $1 210 $a Bratislava $c Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky $d 2006 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003718 $a normy ISO 610 1-
$9 eu_un_auth*h0003694 $a normalizácia technická 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002977 $a krmoviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001254 $a bezpečnosť 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001261 $a bezpečnosť potravinová 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002396 $a hygiena 610 1-
$9 eu_un_auth*h0007583 $a zodpovednosť 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002863 $a kontrola 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005900 $a spotrebitelia 675 $a 006 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000009 $x Normalizácia. Normy 700 -1
$3 eu_un_auth*0008758 $a Kerekréty $b Jozef $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20060428 $g AACR2
Počet záznamov: 1