Počet záznamov: 1
Norma ISO 22000 a jej uplatnenie v praxi
Názov Norma ISO 22000 a jej uplatnenie v praxi Autorské údaje Zora Szakalová Autor Szakalová Zora EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Zdrojový dokument Trendy a aktuálne výzvy teórie a praxe v obchode, marketingu a medzinárodných podnikateľských aktivitách v podmienkach globálnej konkurencie : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie konanej pod záštitou primátora Hlavného mesta SR Bratislavy Ing. Andreja Ďurkovského : Mojmírovce, 15.-16.10.2009, I. časť. S. 371-374. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2009. ISBN 978-80-225-2794-1 Výstup z projektu VEGA 1/4590/07 Nové prístupy k znižovaniu rizika v oblasti bezpečnosti produktov a ochrany spotrebiteľa
Poznámky VEGA 1/4590/07 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 006 - Normalizácia. Normy Heslá potraviny * bezpečnosť výrobkov * normy ISO * certifikácia * Slovensko Anotácia Norma ISO 22000 má celosvetovú platnosť a pôsobí ako zjednocujúci nástroj v rámci problematiky bezpečnosti potravín. 4 základné princípy normy. Certifikácia ISO 22000 a HACCP v SR. Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E09 01229-099, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1