Počet záznamov: 1
Kvalita a bezpečnosť potravín ako významný nástroj konkurencieschopnosti
Názov Kvalita a bezpečnosť potravín ako významný nástroj konkurencieschopnosti Autorské údaje Alica Lacková Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Zborník prednášok zo 7. zjazdu Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV : c. potravinárska sekcia : Bratislava, 8. septembra 2005. S. 63-68. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV v Bratislave, 2005. ISBN 80-227-2300-2 Výstup z projektu VEGA 1/1225/04 Produktové manažérstvo rozhodovania o produktoch v integračných a globalizačných procesoch
Poznámky VEGA 1/1225/04 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Kategória EPC Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných) Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E05 01640-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1