Počet záznamov: 1
Tradícia a inovácia v gastronómií
SYS 0224947 LBL 00000nla--22^^^^^---450- 005 20240502073703.1 100 $a 20161201d2016łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo $d eng 102 $a SK 200 1-
$a Tradícia a inovácia v gastronómií $d Tradition and innovation in gastronomy $f Malgorzata A. Jarossová, Katarína Šimánková 330 $a Hlavné dimenzie týkajúce sa inovácií v gastronómii. Tradičné produkty a jedlá, inovácie v jedle. Trendy v súčasnej gastronómii. Zážitková gastronómia. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0224618 $1 010 $a 978-80-225-4298-2 $1 200 1 $a Nové technológie a postupy vo vzdelávaní, podnikaní a obchode $b elektronický zdroj $e zborník vedeckých statí $f zborník zostavili: Peter Červenka, Ivan Hlavatý $g recenzenti: Daniel Kásl, Ivan Hečko $v S. 43-49 CD-ROM $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2016 $1 215 $a CD-ROM [197 s., 12,72 AH] $1 702 1 $3 eu_un_auth*0008410 $a Červenka $b Peter $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0070630 $a Hlavatý $b Ivan $4 220 $1 702 1 $3 eu_un_auth*0065158 $a Kásl $b Daniel $4 675 $1 702 1 $3 eu_un_auth*p0031116 $a Hečko $b Ivan $4 675 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002606 $a jedlá 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002490 $a inovácia výrobkov 675 $a 641/642 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000286 $x Potraviny a jedlá 700 -1
$3 eu_un_auth*0053834 $a Jarossová $b Malgorzata Agnieszka $p EUBOBFKTK $9 60 $f 1978- $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená 701 -1
$3 eu_un_auth*0063261 $a Šimánková $b Katarína $4 070 $9 40 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20161201 $g AACR2 T85 $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1