Počet záznamov: 1
Účtovanie stravovania zamestnancov
Názov Účtovanie stravovania zamestnancov Autorské údaje Jana Hvojníková Autor Hvojníková Jana Zdrojový dokument Účtovníctvo ROPO a obcí v praxi : mesačník plný informácií z oblasti účtovníctva, daní, práva a miezd pre rozpočtové, príspevkové organizácie a obce. Roč. 16, č. 9 (2021), s. 11-17. - Bratislava : Wolters Kluwer, 2021. ISSN 1337-0197 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Heslá zamestnanci * stravovanie spoločné * povinnosti zamestnávateľov * zákonník práce * zariadenia stravovacie * príspevky nenávratné * účtovanie Anotácia Podľa §152 ods.1 zákona č.311/2001 Z.z. Zákonník práce v znp., je zamestnávateľ povinný zabezpečiť zamestnancom stravovanie vo všetkých zmenách. Podľa §152 ods. 3 Zákonníka práce, zamestnávateľ prispieva na stravovanie zamestnancov v sume najmenej 55% ceny jedla, najviac do sumy 55% stravného poskytovaného pri pracovnej ceste v trvaní 5 až 12 hodín podľa osobitného predpisu. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Zväzky 2021: 1-12
článok
Počet záznamov: 1