Počet záznamov: 1  

Bariéry elektronickej komunikácie v HoReCa segmente

  1. SYS0294851
    LBL
      
    00000nbm--22^^^^^---450-
    005
      
    20240108132656.0
    035
      
    $a 232fb1f6-2160-40b5-8e8f-9311a897d81e
    100
      
    $a 20230625d2023łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Bariéry elektronickej komunikácie v HoReCa segmente $e bakalárska práca $f Juraj Mihálik $g školiteľ: Samuel Chlpek
    210
      
    $a Bratislava $d 2023
    215
      
    $a 42 s.
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0054076 $a Mihálik $b Juraj $4 070
    702
    -1
    $3 eu_un_auth*0074924 $a Chlpek $b Samuel $f 1996- $p EUBOBFKCR $4 727 $T Katedra cestovného ruchu OBF
    712
    02
    $3 eu_un_auth*0084430 $a Obchodná fakulta EU $b Katedra cestovného ruchu $4 050
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20230625 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.