Počet záznamov: 1  

Supervision in the hospitality industry

  1. Názov Supervision in the hospitality industry
    Autorské údajeJack B. Miller, Mary Porter
    Autor Miller Jack B.
    Spoluautori Porter Mary
    Vydavateľské údajeNew York : John Wiley and Sons , 1998. - 434 s.
    Vydanie3. ed.
    ISBN0-471-19420-4
    Druh dokumentuodborné publikácie
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaSpojené štáty
    Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    Heslá pohostinstvo * manažment * riadenie * manažment personálny * zamestnanci * motivácia pracovná * disciplína pracovná * procesy rozhodovacie * kontrola * kontrolóri
    Báza dátKNIHY
    Počet ex.2, z toho voľných 2, prezenčne 0
    Signatúra777991, 910664

    SignatúraLokáciaDislokáciaInfo
    777991SEKSklad knižničného fonduvoľný
    910664SEKSklad knižničného fonduvoľný

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.