Počet záznamov: 1  

Koncepcia potravinovej bezpečnosti Slovenska

  1. Názov Koncepcia potravinovej bezpečnosti Slovenska
    Autorské údajeR. Štanga
    Autor Štanga R.
    Zdrojový dokumentTrend. Roč. 5, č. 31 (1995)
    Dokument. s. 1-3
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.43 - Poľnohospodárstvo ako hospodárske odvetvie
    Heslá potraviny * bezpečnosť potravinová * Slovensko * koncepcie * prognózy * 2000 * výživa
    AnotáciaVymedzenie potravinovej bezpečnosti Slovenska. Prognóza spotreby potravín do r.2000. Podiel výdavkov na potraviny v štruktúre výdavkov obyvateľstva. Zabezpečenie kvality a zdravotnej nezávadnosti potravín. Vplyv integračných dohôd na potravinovú bezpečnosť. Výroba a spotreba vybraných druhov výrobkov a výživových odporúčaných dávok SR. Výživové trendy slovenskej populácie.
    Báza dátČLÁNKY

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.