Počet záznamov: 1  

Hodnotenie konkurencieschopnosti slovenského mliekarenského a mäsového priemyslu podľa metódy PAM

  1. Názov Hodnotenie konkurencieschopnosti slovenského mliekarenského a mäsového priemyslu podľa metódy PAM
    Preklad názvuEvaluation of competitiveness of the Slovak dairy and meat industry based on the PAM method
    Autorské údajeDagmar Matošková, Viera Ižáková, Marianna Blahovics
    Autor Matošková Dagmar
    Spoluautori Ižáková Viera
    Blahovics Marianna
    Zdrojový dokument Ekonomika poľnohospodárstva = Economics of agriculture. Roč. 2, č. 2 (2002), s. 15-24. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2002. ISSN 1335-6186
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 339.137 - Konkurencia
    Heslá konkurencieschopnosť * priemysel mliekarský * potravinárstvo * ceny trhové * výhody komparatívne * Slovensko
    AnotáciaHodnotenie konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych sektorov na základe ukazovateľov komparatívnych výhod a identifikácia dopadu politických opatrení na príjmy, náklady a zisky potravinárskej produkcie, na základe efektov divergencií a koeficientov nominálnej a efektívnej ochrany. Použitie analýzy PAM.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2002: 1-3

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.