Počet záznamov: 1  

Ako pečiatka naučila hygiene

  1. Názov Ako pečiatka naučila hygiene : Okrem sterilného oblečenia a rukavíc každý z nich musí používať tri farebne odlíšené nože
    Autorské údajeR. Matejovič
    Autor Matejovič R.
    Zdrojový dokumentSlovenský Profit. Roč. 3, č. 20 (1995), s. 5
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 636/639 - Chov zvierat. Produkty domácich zvierat a zveriny. Poľovníctvo. Rybárstvo
    Heslá výroba živočíšna * ovčiarstvo * mäso * mäsopriemysel * vývoz * licencie * Slovensko * Európska únia * kvóty * Agrokombinát Sabinov
    AnotáciaUdelenie pečiatky Európskej únie Agrokombinátu Sabinov, ktorá oprávňuje vyvážať jahňacie, ovčie a kozie mäso na tento trh. Využívanie bezdotykovej technológie pri spracovaní mäsa. Prísne hygienické predpisy. Linky na spracovanie mäsa. Stanovenie kvót EÚ pre Slovensko.
    Báza dátČLÁNKY

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.