Počet záznamov: 1  

Národná gastronómia a tvorba jej ponuky

  1. Názov Národná gastronómia a tvorba jej ponuky
    Preklad názvuNational gastronomy and creation of its offer
    Autorské údajeaut. Peter Trefil
    Autor Trefil Peter EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Zdrojový dokument Valorizácia prostredia pre služby cestovného ruchu : medzinárodná konferencia : Bratislava 24. apríla 2003. S. 95-98. - Bratislava : NITVV, 2003 / Veszprémi Sirotková Anna ; Obchodná fakulta EU Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené. ISBN 80-968342-4-X
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu
    Heslá ruch cestovný * gastronómia * Slovensko * produkty * ponuka * opatrenia * samospráva regionálna
    AnotáciaVzťah rozvoja cestovného ruchu a spoločného stravovania. Význam národnej gastronómie v ponuke cestovného ruchu. Poukázanie na veľmi slabé využívanie slovenskej gastronómie v ponuke produktu CR v SR. Navrhnutie čiastočných rámcových opatrení na zlepšenie súčasného stavu s cieľom poukázať na možnosť valorizovať makroprostredie CR i využitím národnej gastronómie ako súčasti produktu cestovného ruchu.
    Báza dátČLÁNKY

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.