Počet záznamov: 1
Národná gastronómia a tvorba jej ponuky
Názov Národná gastronómia a tvorba jej ponuky Preklad názvu National gastronomy and creation of its offer Autorské údaje aut. Peter Trefil Autor Trefil Peter EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Zdrojový dokument Valorizácia prostredia pre služby cestovného ruchu : medzinárodná konferencia : Bratislava 24. apríla 2003. S. 95-98. - Bratislava : NITVV, 2003 / Veszprémi Sirotková Anna ; Obchodná fakulta EU Katedra služieb a cestovného ruchu - zrušené. ISBN 80-968342-4-X Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 338.48 - Cestovný ruch. Politika cestovného ruchu Heslá ruch cestovný * gastronómia * Slovensko * produkty * ponuka * opatrenia * samospráva regionálna Anotácia Vzťah rozvoja cestovného ruchu a spoločného stravovania. Význam národnej gastronómie v ponuke cestovného ruchu. Poukázanie na veľmi slabé využívanie slovenskej gastronómie v ponuke produktu CR v SR. Navrhnutie čiastočných rámcových opatrení na zlepšenie súčasného stavu s cieľom poukázať na možnosť valorizovať makroprostredie CR i využitím národnej gastronómie ako súčasti produktu cestovného ruchu. Báza dát ČLÁNKY
článok
Počet záznamov: 1