Počet záznamov: 1  

Otvorené otázky podmieňujúce konkurencieschopnosť a inovácie ekonomických subjektov

  1. SYS0036067
    LBL
      
    02175naa$$2200409$$$450$
    005
      
    20240502071450.2
    100
      
    $a 20051121a2005łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Otvorené otázky podmieňujúce konkurencieschopnosť a inovácie ekonomických subjektov $f Zuzana Francová
    330
      
    $a Pojem konkurencieschopnosť a inovácie. Faktory podmieňujúce konkurencieschopnosť a inovácie. Pojem nová ekonomika. Stará ekonomika verzus nová ekonomika. Všeobecná charakteristika. Vedomosti a vzdelávanie. Informačné a komunikačné technológie. Napĺňanie Lisabonskej stratégie. Moderný marketing. Opatrenia na podporu konkurencieschopnosti a inovácií.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0089671 $1 011 $a 1336-1732 $1 200 1 $a Nová ekonomika $d <The> New economy $e vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave = Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava scientific journal $z eng $v Roč. 4, č. 3 (september 2005), s. 31-37 $1 210 $a Nové Zámky $c Secos $d 2005
    541
    1-
    $a Open questions which are underlying competitiveness and innovation of economic subjects
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002848 $a konkurencieschopnosť
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0002488 $a inovácia
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001952 $a ekonomika nová
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0001525 $a cyklus výrobku životný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006942 $a vedomosti
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007251 $a vzdelávanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0006434 $a technológie komunikačné
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003211 $a marketing
    675
      
    $a 339.137 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000182 $x Konkurencia
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0029389 $a Francová $b Zuzana $f 1971- $p EUBOBFKMA $4 070 $T Katedra marketingu OBF
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20051121 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.