Počet záznamov: 1  

Inovácie produktu - základ úspechu v podnikaní v spoločnom stravovaní

  1. Názov Inovácie produktu - základ úspechu v podnikaní v spoločnom stravovaní
    Autorské údajeMária Pachingerová
    Autor Pachingerová Mária EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    Zdrojový dokumentInovácie v spoločnom stravovaní - úspech v konkurencii i ekonomike : zborník prednášok zo seminára, ktorý sa konal ako sprievodná akcia medzinárodných výstav GASTRA & ALIMENTA & COBA : Nitra : 5. apríl 2005. S. 9-15. - Banská Bystrica : Dom techniky ZSVTS, 2005. ISBN 80-230-0172-8
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Kategória EPCOdborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE04 01016-001, OBF - Archív EPC, kópia titul. strany

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.