Počet záznamov: 1  

Metódy ohodnocovania nehmotného majetku v SR - teória a prax

  1. SYS0173782
    LBL
      
    $$$$$naa$$22$$$$$$$$450$
    005
      
    20240522091714.9
    014
      
    $a 000338150300034 $2 WOS
    100
      
    $a 20130704d2013łłłłm--y0sloc0103----ba
    101
    0-
    $a slo $d eng
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Metódy ohodnocovania nehmotného majetku v SR - teória a prax $d Methods of valuation of intangible assets - theory and practice $f Peter Kardoš
    301
      
    $a VEGA 1/0980/12 (100 percent)
    321
      
    $a Registrovaný: Web of Science
    330
      
    $a Analýza metód ohodnocovania nehmotného majetku definovaná v slovenskej legislatíve. Komparácia so základnými princípmi ohodnotenia v zahraničí. Porovnanie jednotlivých prístupov a odporúčania pre odborníkov.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*0173510 $1 010 $a 978-80-225-3636-3 $1 200 1 $a Aktuálne problémy podnikovej sféry 2013 $e [recenzovaný] zborník vedeckých prác $f Štefan Majtán a kolektív, redakčné a zostaviteľské práce Miroslav Tóth, vedeckí recenzenti Elena Fetisovová, Alena Tršťanská $v S. 222-227 $1 210 $a Bratislava $c Vydavateľstvo EKONÓM $d 2013 $1 215 $a 586 s. [29,3 AH]
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003157 $a majetok nehmotný
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0050011 $a ohodnocovanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*0045301 $a hodnota majetku
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003875 $a oceňovanie
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0004962 $a princíp ekonomický
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0003304 $a metódy
    610
    1-
    $9 eu_un_auth*h0007569 $a znalci
    675
      
    $a 657.9 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000329 $x Ocenenie. Odhady
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*0000467 $a Kardoš $b Peter $p EUBFPMKPO $9 100 $4 070 $T Katedra podnikovohospodárska FPM
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20130704 $g AACR2
    T85
      
    $x existuji fulltexy
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.