Počet záznamov: 1
Nové požiadavky na poskytovanie informácií o potravinách spotrebiteľom
Názov Nové požiadavky na poskytovanie informácií o potravinách spotrebiteľom Súbežný názov New requirements on the provision of food information to consumers Autorské údaje Tatiana Košútová Autor Košútová Tatiana EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Studia commercialia Bratislavensia : scientific journal of Faculty of Commerce, University of Economics in Bratislava : vedecký časopis Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Roč. 7, č. 27 (2014), s. 382-393. - Bratislava : Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave, 2014. ISSN 1337-7493 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 658.6 - Technika obchodu. Tovar Heslá potraviny * Európska komisia * informácie * konkurencieschopnosť * označovanie tovarov Anotácia Prezentácia nových pravidiel pri poskytovaní informácií o potravinách spotrebiteľom, ktoré vznikli zjednodušením európskej legislatívy. Kategória EPC Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E14 01258-008, originál dokumentu Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2014: 25-28
článok
Počet záznamov: 1