Počet záznamov: 1  

Názory vedenia reštaurácií a lokálnych výrobcov potravín týkajúce sa pripravovanej regionálnej značky v Bratislavskom samosprávnom kraji

  1. Názov Názory vedenia reštaurácií a lokálnych výrobcov potravín týkajúce sa pripravovanej regionálnej značky v Bratislavskom samosprávnom kraji
    Súbežný názovOpinions of the management of restaurants and local food producers related to upcoming regional label in Bratislava region
    Autorské údajeMalgorzata A. Jarossová, Veronika Šupolová
    Autor Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    Spoluautori Šupolová Veronika
    Zdrojový dokument Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2015 : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 17.9.2015 Bratislava. S.55-63 CD-ROM. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2015 / Červenka Peter ; Hlavatý Ivan ; Pólya Attila ; Hasan Jamal ; Informatizácia spoločnosti a jej interakcia so vzdelávacím systémom 2015 Medzinárodná vedecká konferencia. ISBN 978-80-225-4109-1
    Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
    PoznámkyVEGA 1/0635/14
    Druh dokumenturozpis článkov zo zborníkov
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 620.2 - Náuka o tovare. Tovaroznalectvo
    Heslá regióny * značky * značky výrobkov * Slovensko * dotazníky
    AnotáciaPoznanie názorov vedenia reštaurácii a lokálnych výrobcov potravín s BSK - potenciálnych držiteľov pripravovanej regionálnej značky v Bratislavskom samosprávnom kraji a navrhnutie opatrení na rozvoj tohto označenia - výsledky dotazníkového prieskumu.
    Kategória EPCPublikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    Báza dátPUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
    Archív EPCE15 01598-009, originál dokumentu

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Archív publikačnej činnosti447.4 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.