Počet záznamov: 1
Food safety in the Slovak Republic: analysis of the state based on the results of official food inspections, notification to the RASFF system and the opinion of Slovak consumers
Názov Food safety in the Slovak Republic: analysis of the state based on the results of official food inspections, notification to the RASFF system and the opinion of Slovak consumers . 10. Autorské údaje Alica Lacková, Malgorzata A. Jarossová Autor Lacková Alica EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Spoluautori Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności - teraźniejszość o przyszłość. S. 92-107 [1 AH]. - Warszawa : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2016 / Czarniecka-Skubina Ewa ; Jakość i bezpieczeństwo żywności konferencja naukowa. ISBN 978-83-9438-896-6 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov z kníh Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Poľsko Systematika 338.439 - Potravinové hospodárstvo. Ekonomika výživy Heslá bezpečnosť potravinová * kvalita potravín * spotrebitelia * správanie spotrebiteľa * dozor potravinový * Slovensko Kategória EPC Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Odkazy (1) - PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E16 00730-001, kópia plného textu
článok
Počet záznamov: 1