Počet záznamov: 1
Effects of corporate social responsibility on food safety
Názov Effects of corporate social responsibility on food safety Preklad názvu Efekty korporátnej sociálnej zodpovednosti na potravinovú bezpečnosť. Autorské údaje You-Hua Chen, Pu-Yan Nie, Yong-Cong Yang Autor Chen You-Hua Spoluautori Nie Pu-Yan Yang Yong-Cong Zdrojový dokument Agricultural economics. Vol. 63, no. 12 (2017), pp. 539-547. - Prague : Czech academy of agricultural sciences, 2017. ISSN 0139-570X Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Česká republika Heslá korporácie * zodpovednosť podniku spoločenská * monopoly * priemysel potravinársky * bezpečnosť * kvalita potravín * regulácia cenová * krajiny rozvojové * Čína * Brazília Anotácia Štúdia ako prvá rozvíja teoretickú analýzu korporátnej sociálnej zodpovednosti v potravinárskom priemysle týkajúcej sa najmä potravinovej bezpečnosti a kvality. Zistenie, že aktívna cenová regulácia štátu nie je vhodným riešením, pretože znižuje kvalitu potravín, zatiaľ čo kvalita potravín znižuje zisky monopolov. Problém potravinovej bezpečnosti najmä v rozvojových krajinách, v Číne a v Brazílii. Praktická implementácia na dvoch modeloch. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Zväzky 2017: 7-12
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 165.9 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1