Počet záznamov: 1  

Challenges and Innovative Approaches in the Agricultural and Food Industry and Changing Consumer Behaviour in the Milk and Milk Products Market: Case of Slovakia

  1. Názov Challenges and Innovative Approaches in the Agricultural and Food Industry and Changing Consumer Behaviour in the Milk and Milk Products Market: Case of Slovakia
    Preklad názvuVýzvy a inovatívne prístupy v poľnohospodárstve a potravinárstve a meniace sa správanie spotrebiteľov na trhu mlieka a mliečnych výrobkov: prípad Slovenska
    Autorské údajeZuzana Kapsdorferová, Matej Čereš, Veronika Zábojníková, Petronela Švikruhová, Radka Kataniková
    Autor Kapsdorferová Zuzana
    Spoluautori Čereš Matej
    Zábojníková Veronika
    Švikruhová Petronela
    Kataniková Radka
    Zdrojový dokument Agricultural Economics. Vol. 69, no. 6 (2023), pp. 246-254. - Praha : Czech Academy of Agricultural Sciences, 2023. ISSN 1805-9295
    DOI 10.17221/119/2023-AGRICECON
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuangličtina
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá poľnohospodárstvo * potravinárstvo * bezpečnosť potravinová * sebestačnosť potravinová * správanie spotrebiteľa * priemysel mliekarský * inovácia * Slovensko * Európska únia
    AnotáciaNevyhnutnosť zavedenia reforiem v poľnohospodársko-potravinárskom komplexe. Potravinová bezpečnosť a sebestačnosť. Strategické ciele poľnohospodárskeho výskumu a inovácií v Európskej únii - udržateľná prvovýroba, posilňovanie inovácií na vidieku, regeneratívne poľnohospodárstvo, alternatívne systémy hospodárenia šetriace pôdu, znižovanie spotreby agrochemikálií, integrácia rastlinnej a živočíšnej výroby do poľnohospodárskych podnikateľských subjektov vo vzťahu k obehovému hospodárstvu, využívanie farmárskeho odpadu na výrobu bioenergie, chránenie poľnohospodárskej pôdy, realizácia opatrení na zadržiavanie vody v krajine a podpora regiónov, atď.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2023: 6

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF433.6 KBverejne dostupné
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.