Počet záznamov: 1
Nové aspekty zabezpečenia kvalitatívnych kritérií v spoločnom stravovaní
Názov Nové aspekty zabezpečenia kvalitatívnych kritérií v spoločnom stravovaní Autorské údaje Igor Kajaba, Anna Kamasová Autor Kajaba Igor Spoluautori Kamasová Anna Zdrojový dokument Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 43, č. 1 (1998), s. 10-12. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 1998 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá stravovanie spoločné * výživa * Slovensko * zdravie * chorobnosť * štúdie * WHO Anotácia Kvantitatívne a kvalitatívne zásahy v spoločnom stravovaní. Základné odporúčania výživových dávok pre obyvateľstvo SR v spoločnom stravovaní. Výživové opatrenia odporúčané Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO) pre praktickú činnosť všetkých foriem spoločného stravovania. Podklady na vypracovanie jedálnych lístkov. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 1998: 1-4
kniha
Počet záznamov: 1