Počet záznamov: 1
Hodnotenie konkurencieschopnosti slovenského mliekarenského a mäsového priemyslu podľa metódy PAM
Názov Hodnotenie konkurencieschopnosti slovenského mliekarenského a mäsového priemyslu podľa metódy PAM Preklad názvu Evaluation of competitiveness of the Slovak dairy and meat industry based on the PAM method Autorské údaje Dagmar Matošková, Viera Ižáková, Marianna Blahovics Autor Matošková Dagmar Spoluautori Ižáková Viera Blahovics Marianna Zdrojový dokument Ekonomika poľnohospodárstva = Economics of agriculture. Roč. 2, č. 2 (2002), s. 15-24. - Bratislava : Výskumný ústav ekonomiky poľnohospodárstva a potravinárstva, 2002. ISSN 1335-6186 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 339.137 - Konkurencia Heslá konkurencieschopnosť * priemysel mliekarský * potravinárstvo * ceny trhové * výhody komparatívne * Slovensko Anotácia Hodnotenie konkurencieschopnosti vybraných potravinárskych sektorov na základe ukazovateľov komparatívnych výhod a identifikácia dopadu politických opatrení na príjmy, náklady a zisky potravinárskej produkcie, na základe efektov divergencií a koeficientov nominálnej a efektívnej ochrany. Použitie analýzy PAM. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2002: 1-3
článok
Počet záznamov: 1