Počet záznamov: 1  

Manažérstvo bezpečnosti potravín v dodávateľskom reťazci

  1. Názov Manažérstvo bezpečnosti potravín v dodávateľskom reťazci
    Autorské údajeJacob Faergemant, Dorte Jespersenová
    Autor Faergemant Jacob
    Spoluautori Jespersenová Dorte
    Zdrojový dokument Normalizácia : odborný časopis pre technickú normalizáciu. Roč. 11, č. 3 (júl - september 2005), s. 24-25. - Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky, 2005. ISSN 1335-5511
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentuslovenčina
    Krajina vydaniaSlovenská republika
    Systematika 006 - Normalizácia. Normy
    Heslá normy medzinárodné * normy ISO * normalizácia technická * bezpečnosť potravinová * riziko * kontrola * harmonizácia * certifikácia
    AnotáciaNorma ISO 22000 stanovuje požiadavky na systémy manažérstva bezpečnosti potravín, ktoré sa môžu aplikovať vo všetkých typoch organizácií v rámci potravinového reťazca. O čom je táto norma. Úžitok normy pre používateľov. Úžitok normy pre ostatných účastníkov. Normy patriace do súboru noriem ISO radu 22000.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2005: 1-4

    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.