Počet záznamov: 1
Inovácia produktu - základ úspechu v podnikaní v spoločnom stravovaní
Názov Inovácia produktu - základ úspechu v podnikaní v spoločnom stravovaní Autorské údaje Mária Pachingerová Autor Pachingerová Mária EUBOBFKSC - Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená Zdrojový dokument Obchodné podnikanie v podmienkach teórie a praxe znalostnej ekonomiky : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie : 5.-6. október 2006, Vzdelávací inštitút COOP, Mojmírovce. S. 580-590. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2006 ; Obchodné podnikanie v podmienkach teórie a praxe znalostnej ekonomiky Medzinárodná vedecká konferencia ; Ekonomická univerzita v Bratislave Obchodná fakulta. ISBN 80-225-2227-9 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá stravovanie spoločné * produkty * kvalita * inovácia * ruch cestovný Anotácia Energetická a nutričná hodnota produktu spoločného stravovania ako základná súčasť jeho kvality. Aplikácia výživových kritérií do spoločného stravovania. Ďalšie súčasti kvality produktu spoločného stravovania a ich inovácia. Inovácia produktu spoločného stravovania a národná gastronómia. Vývoj tradičnej stravy na Slovensku. Gastronomické služby v Skalici a okolí. Využitie gastronómie v rozvoji cestovného ruchu v Skalici. Kategória EPC Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ
článok
Počet záznamov: 1