Počet záznamov: 1
Management of food and beverage operations
Názov Management of food and beverage operations Autorské údaje Jack D. Ninemeier Autor Ninemeier Jack D. Vydavateľské údaje Lansing : American Hotel & Lodging Association Educational Institute , 2005. - 381 s. Vydanie 4th ed. ISBN 978-0-86612-268-9 Druh dokumentu učebnice Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Spojené štáty Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá potraviny * nápoje alkoholické * nápoje nealkoholické * pohostinstvo * reštaurácie * gastronómia * riadenie * marketing * stravovanie spoločné * nákup * produkcia * skladovanie * služby * zariadenia stravovacie * projekty * manažment finančný Báza dát KNIHY Počet ex. 3, z toho voľných 2, prezenčne 1 Signatúra 821369, 821370, 848329
kniha
Signatúra Lokácia Dislokácia Info 821369 SEK Všeobecná študovňa len prezenčne 821370 SEK Sklad knižničného fondu voľný 848329 SEK Sklad knižničného fondu voľný
Počet záznamov: 1