Počet záznamov: 1  

Bezpečnosť produktov a produkcie

  1. KOLLÁR, Vojtech - KRISTOVÁ, Ľudmila - KAČEŇÁK, Igor - MLÁKAY, Jozef - JURKOVIČOVÁ, Lujza - LACKOVÁ, Alica - KARKALÍKOVÁ, Marta - KOŠÚTOVÁ, Tatiana - KNOŠKOVÁ, Ľubica - BOCANOVÁ, Mária. Bezpečnosť produktov a produkcie. Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2008. 361 s. [22,987 AH]. VEGA 1/4590/07. ISBN 978-80-225-2637-1
    Ohlasy:
    [3] JAROSSOVÁ, Malgorzata A. Food Safety Management System ISO 22000 on the Example of the Polish Poultry Company. In Enterprise and Human Resource Management as Areas of Innovations : Monograph. - Częstochowa : Oficyna Wydawnicza Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji, 2018, pp. 40-61. ISBN 978-83-63978-74-7.
    [4] JAROSSOVÁ, Malgorzata A. Ocena dostawców w przedsiębiorstwie produkującym części kulinarne drobiu. In Integrované systémy manažérstva: veda - prax -výučba : zborník vedeckých statí. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2018. ISBN 978-80-225-4576-1, s. 30-34 online.

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.