Počet záznamov: 1
Vývoj potravinárskeho priemyslu v SR v pokrízovom období
Názov Vývoj potravinárskeho priemyslu v SR v pokrízovom období Súbežný názov Development of food industry in Slovakia in the post-crisis period Autorské údaje Miroslav Grznár Autor Grznár Miroslav EUBFPMKPM - Katedra manažmentu FPM Zdrojový dokument Krízový manažment podniku : recenzovaný zborník vedeckých statí. S. 16-25. - Bratislava : Vydavateľstvo EKONÓM, 2013. ISBN 978-80-225-3753-7 Výstup z projektu VEGA 1/0466/11 Krízový manažment podniku
Poznámky VEGA 1/0466/11 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 663/664 - Potravinárstvo Heslá priemysel potravinársky * kríza * výroba * zamestnanosť * mzdy * tržby * Slovensko Anotácia Vývoj slovenského potravinárskeho priemyslu v období rokov 2005-2012. Analýza podnikov v pododboroch potravinárskeho priemyslu a ich vyrovnanie s krízovými javmi. Smer vývoja v súčasnosti. Kategória EPC Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E13 02141-014, originál dokumentu
článok
Počet záznamov: 1