Počet záznamov: 1
Nové trendy v oblasti potravín
Názov Nové trendy v oblasti potravín Autorské údaje Vanda Rogovská Autor Rogovská Vanda EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Zdrojový dokument MMK 2014 : recenzovaný sborník příspěvků z mezinárodní vědecké konference : mezinárodní Masarykova konference pro doktorandy a mladé vědecké pracovníky : ročník V. : 15. - 19. prosince 2014 Hradec Králové, Česká republika : certifikovaná vědecká konference No. 2259661423. S. 598-607 CD-ROM. - Hradec Králové : MAGNANIMITAS, 2014 ; MMK 2014 Mezinárodní vědecká konference. ISBN 978-80-87952-07-8 Výstup z projektu VEGA 1/0635/14 Stav a perspektívy rozvoja trhu biopotravín, tradičných a regionálnych potravín na Slovensku
Poznámky VEGA 1/0635/14 Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Česká republika Systematika 641/642 - Potraviny a jedlá Heslá potravinárstvo * potraviny * výživa * zdravie * regióny * rozvoj trvalo udržateľný * Taliansko * Slovensko Anotácia Súhrnný pohľad na hnutie Slow Food, ktoré vzniklo v roku 1989 v Taliansku ako jedno z mnohých hnutí a iniciatív hľadajúcich alternatívu k neudržateľným trendom súčasnej kultúry stredného prúdu, resp. rýchlej spotrebnej spoločnosti. Cieľom hnutia Slow Food je vytvorenie novej "gastronomickej vedy" a "nového modelu" v oblasti potravinových systémov. Charakterizácia pobočky Slow Food na Slovensku a návrh opatrení na rozšírenie a zviditeľnenie jej aktivít. Príspevok je komplexnou štúdiou zameranou na problematiku Slow Food, ktorá mapuje aktivity hnutia od vzniku až po súčasnosť. Kategória EPC Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E14 01641-006, originál dokumentu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 787.5 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1