Počet záznamov: 1
Úspory v kuchyni
SYS 0234203 LBL 00000naa--22^^^^^---450- 005 20170704091703.3 100 $a 20170704a2017łłłłm--y0sloc0103----ba 101 0-
$a slo 102 $a SK 200 1-
$a Úspory v kuchyni $f Lea Lisá 330 $a Cena, kvalita a množstvo - najdôležitejšie parametre pri objednávaní akéhokoľvek tovaru. Veľká pozornosť venovaná výberu dodávateľov. Vytvorenie nákupného košíka. Štvoritá kontrola pre vylúčenie chýb a strát v oblasti dodávateľsko-odberateľských vzťahov. Plytvanie v kuchyni. Využitie surovín. 463 -1
$1 001 eu_un_cat*0234121 $1 011 $a 1337-0545 $1 200 1 $a Hotelier $e direct-mailový časopis pre majiteľov a riaditeľov hotelov, penziónov a reštaurácií $v Roč. 11, č. leto (2017), s. 74-78 $1 210 $a Žilina $c Direct press $d 2017 610 1-
$9 eu_un_auth*h0002229 $a gastronómia 610 1-
$9 eu_un_auth*h0005355 $a reštaurácie 610 1-
$9 eu_un_auth*h0004572 $a potraviny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001749 $a dodávatelia 610 1-
$9 eu_un_auth*0051104 $a kvalita potravín 610 1-
$9 eu_un_auth*h0001376 $a ceny 610 1-
$9 eu_un_auth*h0006846 $a úspory 700 -1
$3 eu_un_auth*0049076 $a Lisá $b Lea $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20170704 $g AACR2
Počet záznamov: 1