Počet záznamov: 1
Baking Quality Prediction of Spelt Wheat Based on Rheological and Mixolab Parameters
Názov Baking Quality Prediction of Spelt Wheat Based on Rheological and Mixolab Parameters Preklad názvu Predikcia pekárenskej kvality pšenice špaldovej založená na reologických a mixolab parametroch Autorské údaje Magdaléna Lacko Bartošová, Petr Konvalina, Lucia Lacko-Bartošová Autor Lacko-Bartošová Magdaléna Spoluautori Konvalina Petr Lacko-Bartošová Lucia EUBFNHKIV - Katedra aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky FNH - zrušená Zdrojový dokument Acta Alimentaria : An International Journal of Food Science. Roč. 48, č. 2 (2019), s. 213-220 online. - Budapest : Akadémiai Kiadó. ISSN 1588-2535 DOI 10.1556/066.2019.0002 Poznámky ITMS 26220220115 "Podpora inovácie technológií špeciálnych výrobkov a biopotravín pre zdravú výživu ľudí". - Registrovaný: Scopus Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Maďarsko Heslá pšenica * múka * kvalita * kvalita potravín * pekárenstvo Anotácia Testovanie potenciálu Mixolabu II v predikcii kvality pečenia. Významné pozitívne a negatívne korelácie medzi Farinografom, Mixolabom a priamymi ukazovateľmi kvality pečenia. Silná korelácia medzi Farinographom DS a C2 preukázala vhodnosť Mixolabu II na predpovedanie kvality pekárskeho chleba. Kategória EPC Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch Registrované v WOS Registrované v SCOPUS Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E19 01006-001, online
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 208.2 KB verejne dostupné článok
Počet záznamov: 1