Počet záznamov: 1  

Hygiena v provozovnách stravovacích služeb

  1. Názov Hygiena v provozovnách stravovacích služeb
    Súbežný názovHygiene in Catering Services
    Preklad názvuHygiena v prevádzkach stravovacích služieb
    Autorské údajePavla Burešová, Květoslava Šustová, Miroslav Fišera, Stanislav Kráčmar
    Autor Burešová Pavla
    Spoluautori Šustová Květoslava
    Fišera Miroslav
    Kráčmar Stanislav
    Zdrojový dokument Journal of Tourism, Hospitality and Commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. Roč. 11, č. 2 (2020), s. 8-15. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2020. ISSN 1804-3836
    Druh dokumenturozpis článkov z periodík
    Jazyk dokumentučeština
    Krajina vydaniaČeská republika
    Heslá gastronómia * zariadenia stravovacie * hygiena * hygiena výživy * jedlá * predpisy * pandémia * koronavírus * ochrana zdravia
    AnotáciaStručný pohľad na súčasné stravovacie služby s ohľadom na využívanie a dodržiavanie hygienických štandardov, aj v kontexte zvýšených požiadaviek na hygienu v dôsledku pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom. Predpisy a smernice v rámci Európskej únie, nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) o hygiene potravín a legislatívna situácia v Českej republike. Kľúčové hygienické predpisy v stravovacích službách a ich súčasný stav z hľadiska uskutočnených hygienických kontrol. Najčastejšie kontaminácie spôsobené z dôvodu nevhodného spôsobu skladovania surovín, prípravy či podávania jedla a osobnej hygieny pracovníkov.
    Báza dátČLÁNKY
    OdkazyPERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Čísla2020: 2

    Názov súboruVeľkosťTyp prístupu
    Plný text PDF324.1 KBz IP adresy SEK po prihlásení
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.