Počet záznamov: 1
Hygiena v provozovnách stravovacích služeb
Názov Hygiena v provozovnách stravovacích služeb Súbežný názov Hygiene in Catering Services Preklad názvu Hygiena v prevádzkach stravovacích služieb Autorské údaje Pavla Burešová, Květoslava Šustová, Miroslav Fišera, Stanislav Kráčmar Autor Burešová Pavla Spoluautori Šustová Květoslava Fišera Miroslav Kráčmar Stanislav Zdrojový dokument Journal of Tourism, Hospitality and Commerce : vědecko-odborný recenzovaný časopis. Roč. 11, č. 2 (2020), s. 8-15. - Brno : Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o. Brno, 2020. ISSN 1804-3836 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu čeština Krajina vydania Česká republika Heslá gastronómia * zariadenia stravovacie * hygiena * hygiena výživy * jedlá * predpisy * pandémia * koronavírus * ochrana zdravia Anotácia Stručný pohľad na súčasné stravovacie služby s ohľadom na využívanie a dodržiavanie hygienických štandardov, aj v kontexte zvýšených požiadaviek na hygienu v dôsledku pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom. Predpisy a smernice v rámci Európskej únie, nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) o hygiene potravín a legislatívna situácia v Českej republike. Kľúčové hygienické predpisy v stravovacích službách a ich súčasný stav z hľadiska uskutočnených hygienických kontrol. Najčastejšie kontaminácie spôsobené z dôvodu nevhodného spôsobu skladovania surovín, prípravy či podávania jedla a osobnej hygieny pracovníkov. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2020: 2
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Plný text PDF 324.1 KB z IP adresy SEK po prihlásení článok
Počet záznamov: 1