Počet záznamov: 1
The Importance of the Diet Catering Sector During the COVID-19 Pandemic and Its Impact on Families Eating Together
Názov The Importance of the Diet Catering Sector During the COVID-19 Pandemic and Its Impact on Families Eating Together Preklad názvu Význam sektora diétneho stravovania počas pandémie COVID-19 a jeho vplyv na spočné stravovanie sa rodín Autorské údaje Jacqueline A. Rowiecka, Szymon Dziuba, Anna Cierniak-Emerych, Malgorzata Agnieszka Jarossová Autor Rowiecka Jacqueline A. Spoluautori Dziuba Szymon Cierniak-Emerych Anna Jarossová Malgorzata Agnieszka EUBOBFKMA - Katedra marketingu OBF Zdrojový dokument Quality Production Improvement and System Safety: QPI 16 - CZOTO 10 : Materials Research Proceedings, 34. Pp. 315-322. - Millersville : Materials Research Forum LLC, 2023 ; Quality Production Improvement System Safety: Human-Technical Facility-Environment. ISBN 978-1-64490-269-1. ISSN 2474-395X DOI 10.21741/9781644902691-37 Poznámky VEGA 1/0398/22. - Registrovaný: Scopus Druh dokumentu rozpis článkov zo zborníkov Jazyk dokumentu angličtina Krajina vydania Spojené štáty Heslá pandémia * stravovanie spoločné * štýl životný * rodina * služby donáškové Anotácia Správna výživa, fyzická aktivita, pozitívne medziľudské vzťahy, spánok a odpočinok podporujú zdravie a pohodu. Pestrá a vyvážená strava je jedným zo základných faktorov ovplyvňujúcich psychickú a fyzickú rovnováhu človeka. Diétne stravovacie služby zahŕňajú poskytovanie individuálnych súprav jedál vybraným zákazníkom na základe ich preferencií a potrieb. Cieľom tohto príspevku je analyzovať dôležitosť sektora diétneho stravovania počas pandémie COVID 19, ktorého aktivity neboli obmedzené vládnymi obmedzeniami, a vplyv objednávania zdravej krabičkovej diéty na spoločné stravovanie všetkých členov rodiny. Kategória EPC Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách Registrované v SCOPUS Báza dát PUBLIKAČNÁ ČINNOSŤ Archív EPC E23 00338-001, kópia plného textu
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu PDF zabezpečené 801 KB dostupné po prihlásení článok
Počet záznamov: 1