Počet záznamov: 1
Principles of food, beverage, and labor cost controls
SYS c132821 LBL ^^^^^nam^^22^^^^^^^^450^ 005 20221221083310.9 010 $a 0-471-29325-3 100 $a 20020327d m y0sloc0103 ba 101 0-
$a eng 102 $a US 200 1-
$a Principles of food, beverage, and labor cost controls $f Paul R. Dittmer, Gerald G. Griffin 205 $a 6. ed. 210 $a New York $c John Wiley and Sons $d 1999 215 $a 577 s. 610 1-
$a hotelierstvo $9 eu_un_auth*h0002368 610 1-
$a hotely $9 eu_un_auth*h0002369 610 1-
$a reštaurácie $9 eu_un_auth*h0005355 610 1-
$a potraviny $9 eu_un_auth*h0004572 610 1-
$a príprava jedál $9 eu_un_auth*h0004995 610 1-
$a kontrola cenová $9 eu_un_auth*h0002867 610 1-
$a náklady prevádzkové $9 eu_un_auth*h0003586 610 1-
$a náklady a ceny $9 eu_un_auth*h0003563 675 $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie 700 -1
$a Dittmer $b Paul R. $3 eu_un_auth*p0068876 $4 070 701 -1
$a Griffin $b Gerald G. $3 eu_un_auth*p0068877 $4 070 801 -0
$a SK $b BA004 $c 20020327 $g AACR2
Počet záznamov: 1