Počet záznamov: 1  

Kvalita a ceny rozhodujú o rozšírení trhu uzavretých systémov spoločného stravovania

  1. SYSr027190
    LBL
      
    01704naa^^2200337^^^450
    005
      
    20230602073937.4
    100
      
    $a 19971217a19rr m y0sloc0103 ba
    101
    0-
    $a slo
    102
      
    $a SK
    200
    1-
    $a Kvalita a ceny rozhodujú o rozšírení trhu uzavretých systémov spoločného stravovania $f Vincent Sniščák
    330
      
    $a Výskum v oblasti systémov spoločného stravovania. Zameranie výskumu na hodnotenie kvalitatívnej úrovne systémov spoločného stravovania (školský a závodný). Negatívne črty ich terajšieho stavu. Možný prínos zahraničných firiem na jeho zlepšenie. Úroveň spoločného stravovania z aspektu napĺňania výživových potrieb zákazníkov. Hodnotenie kvalifikačnej úrovne pracovníkov. Výsledky výskumu.
    463
    -1
    $1 001 eu_un_cat*s121425 $1 200 1 $a Výživa a zdravie $e časopis pre výživu $v Roč. 42, č. 2 (1997), s. 31-33 $1 210 $a Bratislava $c Slovenská spoločnosť pre výživu $d 1997
    610
    1-
    $a výskum $9 eu_un_auth*h0007184
    610
    1-
    $a stravovanie spoločné $9 eu_un_auth*h0006040
    610
    1-
    $a stravovanie školské $9 eu_un_auth*h0006041
    610
    1-
    $a stravovanie zamestnancov $9 eu_un_auth*0072304
    610
    1-
    $a kvalifikácia $9 eu_un_auth*h0003006
    610
    1-
    $a pracovníci prevádzkoví $9 eu_un_auth*h0004648
    610
    1-
    $a pracovníci riadiaci $9 eu_un_auth*h0004649
    675
      
    $a 640.2/.4 $v 1. stred. $z slo $T . $3 eu_un_auth*h0000285 $x Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0048764 $a Sniščák $b Vincent $p EUBOBFKSC $4 070 $T Katedra služieb a cestovného ruchu OBF - zrušená
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 19971217 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.