Počet záznamov: 1
Inovácie v oblasti obalov pre potravinárske výrobky
Názov Inovácie v oblasti obalov pre potravinárske výrobky : bakalárska práca Autorské údaje Jana Gordanová, školiteľ: Malgorzata Agnieszka Jarossová Autor Gordanová Jana Ďalší autori Jarossová Malgorzata Agnieszka (Školiteľ (konzultant)) EUBOBFKTK - Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená Korporácia Obchodná fakulta EU . Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru Vydavateľské údaje Bratislava, 2019. - 61 s. Druh dokumentu práce záverečné bakalárske (Bc.) Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Báza dát ZÁVEREČNÉ PRÁCE Signatúra 908161
Názov súboru Veľkosť Typ prístupu Elektronická verzia práce 1.5 MB z IP adresy EU po prihlásení kniha
Počet záznamov: 1