Počet záznamov: 1
HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín
Názov HACCP - systémový prístup ku kvalite poživatín Autorské údaje Ján Ondrejka, Fridrich Görner Autor Ondrejka Ján Spoluautori Görner Fridrich Zdrojový dokument Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Roč. 45, č. 2 (2000), s. 27-28. - Bratislava : Slovenská spoločnosť pre výživu, 2000. ISSN 0042-9406 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 331.34 - Sociálna politika v podniku Heslá ochrana zdravia * požívatiny * bezpečnosť potravinová * potravinárstvo * sebakontrola * školenie odborné * HACCP Anotácia Nový prístup na zaistenie bezpečnosti poživatín. Systémový postup na zabezpečenie zdravotne bezchybných poživatín. Samokontrola v potravinárskych závodoch. Zodpovednosť vedenia závodu za zdravotnú bezchybnosť a kvalitu vyrábaných produktov. Oficiálna kontrola. Stále školenie zamestnancov potravinárskych zariadení. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2000: 1-4
článok
Počet záznamov: 1