Počet záznamov: 1
Kedy a ako zdaňovať stravné zamestnancom
Názov Kedy a ako zdaňovať stravné zamestnancom Autorské údaje Dagmar Piršelová Autor Piršelová Dagmar Zdrojový dokument Trend : týždenník o hospodárstve a podnikaní. Č. 39 (30. septembra 2004), s. 30-33. - Bratislava : TREND Holding, 2004. ISSN 1335-0684 Druh dokumentu rozpis článkov z periodík Jazyk dokumentu slovenčina Krajina vydania Slovenská republika Systematika 640.2/.4 - Vedenie stravovacích zariadení. Vedenie ubytovacej a pohostinskej činnosti. Spoločné stravovanie. Ubytovanie Heslá zamestnávatelia * zamestnanci * stravovanie zamestnancov * stravné * financovanie * zdaňovanie Anotácia Jednou z povinností zamestnávateľov (bez ohľadu či ide o fyzickú alebo právnickú osobu) je zabezpečiť svojim zamestnancom v riadnom pracovnom pomere stravovanie. Stravovanie ostatných zamestnancov - dôchodcov, bývalých zamestnancov, zamestnancov na dohodu o vykonaní práce alebo brigádnikov. Peňažná a nepeňažná forma. Zamestnávateľ prispieva na stravovanie z troch zdrojov. Sumy stravného. Peňažný príspevok. Forma gastrolístkov. Stravovanie na pracovných cestách. Báza dát ČLÁNKY Odkazy PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika Čísla 2004: 31-40 + 3 príl.
článok
Počet záznamov: 1