Počet záznamov: 1  

Nowoczesne sposoby pakowania a ich wplyw na jakość i trwalość produktów

  1. SYS0062144
    LBL
      
    01145naa$$2200289$$$450$
    005
      
    20240502083149.3
    100
      
    $a 20070830a2005łłłłm$$y0sloc0103$$$$ba
    101
    0-
    $a pol
    102
      
    $a PL
    200
    1-
    $a Nowoczesne sposoby pakowania a ich wplyw na jakość i trwalość produktów $f Igor Kačeňák, Alexander Dandar, Stanislav Sekretár
    463
    -1
    $1 011 $a PL 0033-250X $1 200 1 $a Przemysl spozywczy $d Food industry. Lebensmittelindustrie $v Č. 9, 2005 s. 20-25
    541
    1-
    $a Novodobé spôsoby balenia a ich vplyv na kvalitu a trvanlivosť produktov
    675
      
    $v 1. stred. $z slo
    700
    -1
    $3 eu_un_auth*p0021179 $a Kačeňák $b Igor $p EUBOBFKTK $9 33,3 $4 070 $T Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru OBF - zrušená
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0016785 $a Dandar $b Alexander $4 070 $9 33,3
    701
    -1
    $3 eu_un_auth*0016786 $a Sekretár $b Stanislav $4 070 $9 33,3
    801
    -0
    $a SK $b BA004 $c 20070830 $g AACR2
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.